De Bandleden

André
Mijn voorliefde voor muziek is vroeg begonnen. Op mijn zevende speelde ik al gitaar. Onze familie was zeer muzikaal en er waren instrumenten genoeg. Als jongetje van 12 trad ik al af en toe op. Op latere leeftijd heb ik ruim 12 jaar in een close harmony kwartet gezongen. Nu speel en zing ik in deze mooie band met een leuk repertoire en heb het reuze naar mijn zin.
Chin-Lien
Als klein meisje stond ik al graag met een microfoon in de hand (Franse) liedjes te zingen. Daarnaast kom ik uit een muzikaal nest met o.a. ooms die in hun tijd bekende tenoren waren. Na een paar jaar klassiek zangles kwam ik per ongeluk in een bandje terecht en ben ik in de “lichte muziek” verder gegaan. Nu zing ik luistermuziek, ook Franstalig. Zo kan ik uitdrukken wat muziek voor mij betekent.
Gerrit
Ik ben ooit begonnen met een "drumstel" van pannendeksels en kartonnen dozen. Na invallen bij diverse bandjes, ben ik in een band terechtgekomen waarmee ik zo'n 12 jaar heb rondgetoerd. Vooral (hard)rock en blues. Mijn leven is ondenkbaar zonder muziek. Ik werd gevraagd om in deze band in te vallen en heb sindsdien een vaste plaats waar ik mooie muziek mag maken met fijne mensen.
Kees
In mijn jeugd ben ik begonnen op het orgel. In de tienerjaren werd dat instrument vervangen door gitaar en basgitaar, waarmee vooral (stevige) rock werd gespeeld. Vanaf de jaren 90 verzorg ik de lage tonen met combo's in kerken. En vanaf vorig jaar geniet ik van het samen musiceren binnen Crazy for Music: mooie muziek met mooie mensen!
Klazinus
Muziek speelt een hele belangrijke rol in mijn leven. Dat heeft het altijd gedaan. Als tiener zat ik al in mijn eerste bandje. Ik luister ook veel naar muziek van anderen. In verschillende stijlen. Zo ontdek ik nieuwe artiesten en nummers. Altijd op zoek naar pareltjes. Ik vind het geweldig dat we met deze band veel van die pareltjes spelen.

Houd mij op de hoogtevan openbare optredens